19a EDICIÓ DE LA MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL DE CATALUNYA

𝗔𝗥𝗤𝗨𝗘𝗕𝗜𝗦𝗕𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗧𝗔𝗥𝗥𝗔𝗚𝗢𝗡𝗔
𝗧𝗔𝗥𝗥𝗔𝗚𝗢𝗡𝗔 𝗜 𝗥𝗘𝗨𝗦 𝗔𝗖𝗢𝗟𝗟𝗜𝗥𝗔𝗡 𝗟𝗔 𝟭𝟵𝗔 𝗘𝗗𝗜𝗖𝗜𝗢́ 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗠𝗢𝗦𝗧𝗥𝗔 𝗗𝗘 𝗖𝗜𝗡𝗘𝗠𝗔 𝗘𝗦𝗣𝗜𝗥𝗜𝗧𝗨𝗔𝗟 𝗗𝗘 𝗖𝗔𝗧𝗔𝗟𝗨𝗡𝗬𝗔

Del 15 al 30 de novembre, vint-i-cinc municipis de Catalunya acolliran una setantena de projeccions de pel·lícules de temàtica religiosa amb motiu de la 19a edició de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Aquest any, l’esdeveniment gira a l’entorn de diversos cicles: «Dones, espiritualitat i religions», amb pel·lícules produïdes o protagonitzades per dones; «Ignasi de Loiola i la seva petjada al món», coincidint amb el 500 aniversari de l’arribada del Sant a Catalunya; també s’han creat uns espais a través de la Filmoteca de Catalunya amb una retrospectiva sobre el cineasta Franco Piavoli i un cicle de documentals de producció catalana.

A la nostra arxidiòcesi, Tarragona i Reus són les poblacions que se sumen a aquesta iniciativa de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. En el cas de Reus, les projeccions tindran lloc al Centre de Lectura. El dia 18 de novembre, a les 19.00 h, es podrà veure la pel·lícula «L’estació de les dones», i el dia 22 de novembre, també a les 19.00 h, la pel·lícula «Van arribar de nit».

A Tarragona, les projeccions es faran al CaixaForum Tarragona. El dia 22 de novembre, a les 18.00 h, serà el torn de «Papicha, somnis de llibertat», i el dia 29 de novembre, també a les 18.00 h, es projectarà el film «Van arribar de nit». L’accés a totes les sessions de la Mostra de Cinema Espiritual serà gratuït.

A més, per tercer any consecutiu, la Mostra s’amplia a l’àmbit virtual. En aquest sentit, s’oferirà un seguit de pel·lícules espirituals a través de les plataformes acontra+ i FilminCAT.

𝐶𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑐𝑖𝑜́ 𝑖 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑎𝑐𝑖𝑜́ 𝐴𝑟𝑞 𝑇𝑔𝑛
.