APOSTOLAT DEL MAR “STELLA MARIS” DE TARRAGONA

𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗥𝗘𝗖𝗢𝗟𝗟𝗜𝗗𝗔 𝗗𝗘 𝗚𝗢𝗥𝗥𝗘𝗦 𝗗𝗘 𝗟𝗟𝗔𝗡𝗔

Un any més, el Secretariat diocesà per a l’apostolat del mar – Stella Maris impulsa la campanya de recollida i donació de gorres de llana per a poder donar a la gent del mar que arriba al Port de Tarragona durant l’hivern, especialment en les dates de Nadal.

Les gorres poden ser de tots els colors, però és important que no tinguin cap borla al capdamunt perquè els mariners han de portar casc de seguretat mentre treballen a bord i aquest element els ho impediria.

Tots aquells que vulgueu col·laborar amb aquesta iniciativa solidària podeu deixar les gorres a la Llibreria de l’Arquebisbat (Pla de Palau 2) en el seu horari d’obertura, de dilluns a dijous, de 10.00 a 18.00 h; i els divendres de 10.00 a 15.00 h. També les podreu deixar a l’església de la Mare de Déu del Carme de Tarragona (carrer de l’Assalt 11) o bé a la seu de Stella Maris a Tarragona (passeig de l’Escullera s/n) les tardes de dilluns a divendres, fins al dia 15 de desembre, també ho podeu fer lliurant-los al Rector de la vostra parròquia, ell els farà arribar a l’Stella Maris.

Al moment de fer la vostra donació caldrà que informeu de la parròquia, poble, comunitat o persona que la realitza.

𝐶𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑐𝑖𝑜́ 𝑖 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑎𝑐𝑖𝑜́𝑛 𝐴𝑟𝑞 𝑇𝑔𝑛