«UN PETIT GEST VAL UNA VIDA», CAMPANYA DE NADAL DE LA LLAR NATALIS 2022

La Llar Natalis impulsa, un any més, la seva campanya de finançament coincidint amb les festes de Nadal. En aquesta ocasió ho fa amb el lema «Un petit gest val una vida».

Per tal de col·laborar amb aquest projecte de la Fundació Obra Pia Montserrat, que vetlla per l’atenció de dones en situacions d’embaràs amb dificultats, es proposen tres accions diferents. Per una banda es convida a afegir una petita quantitat als imports dels sopars de Nadal que se celebrin amb les empreses, la família o els amics, i destinar-la a la Llar Natalis.

Com és tradició, també es podran adquirir els ornaments nadalencs que s’elaboren de manera artesanal per un preu mòdic. Per a poder fer les vostres comandes, podeu contactar a través del correu electrònic llarnatalistarragona@gmail.com o bé per telèfon 683 339 248.

I, per últim, també es proposa a aquelles persones que habitualment col·laboren amb entitats sense ànim de lucre fent un donatiu, que aquesta vegada optin per col·laborar amb aquest projecte vinculat a la infància. Per fer-ho es pot ingressar la quantitat desitjada al número de compte ES10 2100 0272 340200116695.