Sopar de la Fam – Mans Unides

EL SOPAR DE LA FAM D’ALCOVER I LA RIBA RECAPTA 1.752 EUROS PER A UN PROJECTE DE MANS UNIDES

El dissabte dia 27 d’agost, l’església vella d’Alcover va acollir una nova edició del Sopar de la Fam, organitzat per Mans Unides i la Parròquia de l’Assumpció d’Alcover, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

En aquesta ocasió, prop d’un centenar de persones d’Alcover i de la Riba es van fer presents al sopar, aconseguint, juntament amb les aportacions de la «taula zero», una recaptació de 1.752 euros que aniran destinats a l’acompanyament del projecte de millora del sanejament en centres de formació de noies a Bamaco (Mali), del qual se’n beneficiaran 668 noies.

Aquest sopar solidari va ser possible gràcies a l’aportació totalment gratuïta que els diferents establiments de la localitat i també particulars van fer de tots els productes que s’hi van servir. En aquest sentit, Mn. Víctor Mosquera, rector de la parròquia, va donar les gràcies a totes aquelles persones que d’una manera o altra ho van fer possible.

Per altra banda, Josep Clofent, voluntari de Mans Unides i responsable d’empreses i parròquies a l’Alt Camp, va introduir un petit vídeo de la campanya d’enguany, amb el lema «La nostra indiferència els condemna a l’oblit». Finalment, la trobada va acabar amb un concert a càrrec del jove alcoverenc Aleix Quirós.

AGRAÏMENT

Aquest resultat ha estat possible perquè el 100% dels productes del sopar han estat donats per diferents empreses i botigues: Goma-Camps, Cal Cortiella, Cooperativa Agrícola, Casa Tomàs, Casa el Fornet, Pastisseria Ca la Montse, Forn Nou, Ignasi Oliva, Joan Busquets, Dolors Massó, La Botiga del Poble, Paño, Salses & amp; Fruits SP, set d’Oli, Mas-Camp fruits secs, Europastry i entre diversos particulars.

𝗟𝗮 𝗣𝗮𝗿𝗿𝗼̀𝗾𝘂𝗶𝗮 𝗱’𝗔𝗹𝗰𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗶 𝗠𝗮𝗻𝘀 𝗨𝗻𝗶𝗱𝗲𝘀 agraeixen la generosa aportació de totes les persones, empreses i botigues que hi han participat, i a l’Ajuntament per la implicació en la difusió de l’activitat, la cessió del magnífic espai de l’Església Vella i pels preparatius logístics i tècnics.

La recaptació es destinarà a l’acompanyament del projecte de millora del sanejament en centre de formació de noies a Bamako (capital de Mali), que beneficiarà 668 joves.

𝗟𝗔 𝗡𝗢𝗦𝗧𝗥𝗔 𝗜𝗡𝗗𝗜𝗙𝗘𝗥𝗘𝗡𝗖𝗜𝗔 𝗘𝗟𝗦 𝗖𝗢𝗡𝗗𝗘𝗠𝗡𝗔 𝗔 𝗟’𝗢𝗕𝗟𝗜𝗗
𝗠𝗮𝗻𝘀 𝗨𝗻𝗶𝗱𝗲𝘀