FESTA DE LA MARE DE DÉU DEL REMEI 2022


Tornem a l’ermita!

Enguany hem tornat a l’ermita per celebrar la festa de la Mare de Déu del Remei després de dos anys de pandèmia.

Des de les 10:00h del matí les Dones del Remei s’han dedicat a configurar la tradicional “catifa” de flors en honor a la Mare de Déu amb els poms de clavells que han anat portant tant particulars com les diferents entitats de la societat alcoverenca. Enguany el lema que es va escollir és la lletania del Sant Rosari que anomena a la verge com a Reina de la Pau. Els mesos que portem de guerra a Ucraïna i l’actual situació d’inestabilitat ens ha portat a demanar la intercessió de Maria com a Reina de la Pau.

A les 11:00 h s’ha iniciat l’eucaristia amb la presència dels alcaldes Excm. Sr. Robert Figueras Roca d’Alcover i Excm. Sr. Josep Solé Roig de La Masó i l’acompanyament musical del cor parroquial que ha dignificat la celebració amb els seus cants. En acabat, s’han beneït les tradicionals coques de vidre que s’han repartit al final de la celebració.

Com anècdota d’enguany, al mateix temps que se celebrava la missa hi havia una concentració de moters als voltants de l’ermita i mossèn Víctor els ha beneït les motos per petició expressa dels seus integrants.

Tot plegat, una celebració joiosa i molt festiva que sempre ens agermana als peus de la nostra estimada Mare de Déu del Remei.

Ben vostre.
Mn. Víctor Mosquera Ramos