Cor parroquial

Cor de la parròquia de l’Assumpció d’Alcover

Són els ministres encarregats del servei de la música en les celebracions litúrgiques, executant les parts cantades que li corresponen, promovent primordialment la participació activa del poble.

1.- Són cristians compromesos amb testimoniatge de vida.
2.- Sent inclinació per la música i té qualitats per a ella.
3.- Son servidors de l’Església, no estavelles.
4.- Posseeixen amor per l’oració litúrgica i busquen, NO el lluïment de la seva veu ni una envanida perfecció, sinó fer més palpable la presència de Déu a través de la bellesa musical.
5.- Ha d’aparèixer com a part de l’assemblea. El seu lloc no ha d’interferir amb la seva participació plena en la celebració.

Cor de la parròquia de l’Assumpció d’Alcover

Funció del cor
Al cor li competeix l’elecció encertada dels cants, l’execució bella de les seves interpretacions (que no evoquin ni l’ambient ni la música profana).

No ha d’usar caixes de ritmes dels òrgans ni teclats. L’acompliment d’aquest ministeri ha de posar especial cura en què el poble participi activament en el cant.
Així mateix, ha de posar especial èmfasi i cura en l’elecció dels seus cants, tenint en compte el temps litúrgic i la seva espiritualitat, preferint els cants amb text bíblic i formar un repertori propi que busqui que la comunitat expressi la seva fe conforme el proposa l’Església i el temps litúrgic.
Han d’estar en constant creixement i forjar la seva formació en l’àmbit humà, litúrgic, cristià i musical.

El rector: Mn. Víctor Mosquera Ramos

Grup musical Reina de la Pau Musics

Reina de la Pau Musics
Us compartim una mostra del nostre proper primer treball discogràfic que presentarem pròximament. Desitjem us agradi!
https://www.facebook.com/reinadelapaumusics